Οδηγίες

  • Μέλη

Στην εφαρμογή μητρώου μελών του Κινήματος Αλλαγής έχουν πρόσβαση όλα τα εγγεγραμμένα μέλη.  Οι κωδικοί πρόσβασης έχουν αποσταλεί με προσωπικά μηνύματα σε όλα τα μέλη μας που είχαμε στοιχεία επικοινωνίας ( email, κινητό τηλέφωνο). Μέλη του Κινήματος που δεν έχουν λάβει μήνυμα με κωδικούς θα πρέπει να κάνουν εγγραφή ως νέα μέλη, στην περίπτωση που η νέα εγγραφή τους ταυτοποιηθεί με υπάρχουσα ενεργοποιούνται άμεσα χωρίς την καταβολή του ενός (1) ευρώ, που αντιστοιχεί στο κόστος εγγραφής μέλους.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλος δεν βρίσκεται στο μητρώο του Κινήματος και θέλει να εγγραφεί, συμπληρώνει την φόρμα εγγραφής ( http://members.kinimaallagis.gr/newmembers_registration/ )  επιλέγοντας δικό τους όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.  Το όνομα χρήστη που θα επιλέξει το μέλος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται και δεν πρέπει να περιέχει χαρακτήρες που δεν επιτρέπονται (δεν επιτρέπονται σημεία στίξης στο όνομα χρήστη εκτός από το κενό διάστημα, παύλες, κάτω παύλες.)

Στη συνέχεια ακολουθεί η επαλήθευση των στοιχείων του και εφόσον η εγγραφή του δεν έχει πρόβλημα γίνεται μέλος με μόνη εκκρεμότητα την πληρωμή του κόστους εγγραφής. Η πληρωμή της εγγραφής μέλους μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής μητρώου και της πύλης πληρωμών  Viva Payments ή κατά την εκλογική διαδικασία εκλογής συνέδρων στο εκλογικό κέντρο. Σε κάθε περίπτωση για να οριστικοποιηθεί η εγγραφή μέλους θα πρέπει αυτό να καταβάλει το κόστος εγγραφής.

Όλες οι πληρωμές γίνονται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ μέσω της πύλης πληρωμών Vivapayments, δεν υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης σε Τράπεζα.

Για την εγγραφή νέου μέλους απαιτείται η συμπλήρωση των προσωπικών του στοιχείων  καθώς και των  στοιχείων επικοινωνίας, τα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να είναι μοναδικά.

Το ποσό το οποίο έχει καταβληθεί ή θα καταβληθεί από τα μέλη μας αντιστοιχεί σε κόστος εγγραφής και όχι ετήσιας συνδρομής.

Για την επιτυχή υποβολή της εγγραφής πρέπει να είναι συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα πεδία (έχουν δεξιά του λεκτικού τη σήμανση *) και έλεγχος ότι η εγγραφή δεν είναι αυτοματοποιημένη (Έλεγχος δεν είμαι ρομπότ).

  • Υποψήφιοι Σύνεδροι

Για να θέσει κάποιο μέλος μας υποψηφιότητα ως σύνεδρος, πρέπει μέσα από την εφαρμογή μητρώου μελών αποκλειστικά να καταβάλει το ποσό των δέκα (10) εύρω. Απαραίτητη προϋπόθεση για να θεωρηθεί έγκυρη η υποψηφιότητα είναι να έχει προηγουμένως την ιδιότητα του μέλους του Κινήματος Αλλαγής.

  • Αριστίνδην Σύνεδροι

Οι Αριστίνδην Σύνεδροι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων τους, τα μέλη αυτά θα πρέπει να καταβάλουν ηλεκτρονικά ή κατά την προσέλευση τους στο συνέδριο το ποσό των είκοσι (20) ευρώ.